Hosted by:

25 – 26 October 2017 | Jakarta International Expo, Indonesia

Preliminary Programme

Conference Day 1: 25 October 2017
(Wednesday)

8.00am Conference Registration
8.30am Arrival of guests and VIP
9.00am Morning Coffee and Refreshments
9.30am
(45min)
Arrival of VIP / Guest of Honour
Opening Speech by GOH
Welcome Address by MASTEL
10.15am
(45min)
Panel Discussion
Indonesia: Championing the Digital Economy Roadmap

  • Trailing the development of E-Commerce & FinTech
  • 1000 StartUps by 2020 – How do we get there?
  • Regulations: Are they conducive or facilitating? How can regulators play a role to enable the growth of the Gig Economy?
11.00am
(30min)
The Future of Killer Application in a Digitalised and Connected World

  • Leveraging on killer apps to drive communication, business operations and real-time analytics for strategic decision making
  • How can we monetise from killer apps in today’s competitive ecosystem
  • What will be the next Killer App for tomorrow? Why is Artificial Intelligence the next Killer App?
11.30am
(45min)
Panel Discussion
Selling Megabits to Connect the Archipelago: Data Demand in Indonesia

  • Realising the vision: Connecting the Unconnected
  • Reviewing new technologies and approach for more effective backhaul solutions and capabilities
  • Understanding the connectivity demand on Indonesia’s most populated region, i.e. Jawa Island
  • Identifying the future potential HTS-type of connectivity that would be most beneficial and useful?
12.15pm Networking Lunch
1.00pm
(30min)
Discovering the Borderless Potential of Artificial Intelligence and Deep Learning

  • Crafting interactive Neuro-Linguistic Programming (NLP)-based services, to improve customer service and front-line client engagement
  • Empowering Deep Learning capabilities to scale up business operations with minimum downtime
  • Realising the full potential of artificial intelligence through automated translation and functional integration
1.30pm
(30min)
Driving towards an IoT Payoff: Keep it Simple – It’s Not Just About the Technology

  • Adoption is not monkey see monkey do: Select suitable and practical technologies suited for your business needs is key
  • Creating a truly data-driven enterprise to effectively derive real value and new business ideas
  • Taking it step by step: Understanding the correlation between big data ingestion, data security and governance
2.00pm
(30min)
Managing the Diversity of Cyber Threats: How Should Organisations React and Prepare Their Defense?

  • Using cloud based solutions to manage continuous threat monitoring and cyberattack monitoring
  • Keeping networks open and not in isolation to reduce targeted attacks
  • Stepping up security defense as a holistic architecture for coordinated recovery from breach and attacks
  • Gaining board-level attention and buy-in on cybersecurity to ensure business continuity
2.30pm
(30min)
Turning the “Augmented” into a Reality

  • Understanding the considerations of more hardware iteration needs with AR adoption
  • Increasing the immersive experience delivery with AR technology which gets smaller, faster and more power-frugal
  • Speed and Efficiency: Changing the way we work with in-built AI capabilities and on-the-go analytics
3.00pm Coffee Break and Refreshments
3.30pm
(45min)
Panel Discussion
Startup Giants Fireside Chat: Builders of Future Indonesia

  • How to Build a Company That Matters? What will be the lasting value to the future generation and economy?
  • Bootstrapping: How to Invent the Future You Want?
  • Scale and Profit: How can Startups “Have It All”?
  • Future industry players and transformative initiatives on legacy sectors
4.15pm
(30min)
Exploiting Opportunities in Big Data and the Future of Data Management

  • Deploying real-time data analytics to accelerate and scale up business productivity
  • Combining predictive models and historical data trends to enable real-time decision making
  • Optimising data-driven analytics to maximise performance and profitability
4.45pm
(30min)
Beyond 4K: What’s the Future for Television?

  • Justifying the main force for going “pixel-less”: Upscaling from HD to UHD HDR infrastructure to stay ahead of the curve
  • What are the stumbling blocks of 8K from bandwidth, retooling, standards setting and up to content production?
  • Applications of 8K in non-entertainment/media industries and requirement for Virtual Reality (VR) Augmented Reality (AR)
5.15pm Chairman’s Closing Remarks
End of Conference Day 1

Conference Day 2: 26 October 2017
(Thursday)

8.00am Conference Registration and Morning Coffee
9.00am Chairman’s Welcome Address
 
9.15am
(30min)
The Reality Check: Disruption is Fluid, Where Next for OTT Platforms?
·         Where do telecom operators, OTT service providers and other players fit in the value chain?
·         Monetising effectively from the millennial on-the-go users by pushing analytics driven content and media
·         Evolving with new services and value-adding mobile offerings for an enhanced and seamless user experience
9.45am
(45min)
Panel Discussion
Embracing a Customer-First Strategy: Envisioning the Future of TV
·         Understanding your audiences through data driven analytics to bring affordable, reliable and rich media content to everyone
·         Leveraging on multi-platform viewing to tap on advertising and revenue generation
·         Identifying new business opportunities through digital services to deliver the right content and experience
·         Maximising the consumer engagement: Building an audience for your content through live-streaming on social media platforms
10.30am
(30min)
Meeting the Growing Demands of Tomorrow: Unlocking the Potential of VoLTE
·         Optimising seamless roaming in the all-IP world with a single common interface between devices and networks
·         Reducing complexity for efficient voice/media and content delivery with best quality experience
·         Deploying VoLTE whilst promoting optimized spectrum use than traditional voice
11.00am Networking Coffee Break
11.30am
(30min)
Integrating Digital Platforms for Individual and Organisational Usability to Enhance Customer Experience and Satisfaction
·         Modernising enterprise systems into a safe, fast and intelligent platform
·         Improving disruption management for greater business agility
·         Advancing customer analytic`s to learn, engage and reach out to customers effectively
12.00pm Networking Lunch
1.00pm
(30min)
Post Lunch Panel: Maintaining the Balance between Privacy and Trust – How to Draw the Line?
·         Discussing the issues that arise with personalisation at the expense of data privacy
·         Delving into building trust and strengthening credibility to use customer data in a responsible way and customers’ level of comfort
·         Addressing the growing concern over data privacy and the ability to secure such data in this age of data-terrorism?
1.30pm
(30min)
Incentivising the Preparation for 5G in Powering the Future of IoT and Edge Computing
·         Leveraging on the enhanced capacity of 5G and its associated applications to bring heavy multimedia content to users
·         Revolutionising new service delivery through improved network and enhanced transmission
·         Delivering low latency network transmission(fibre/microwave) to support the evolution and growth of IoT across industries and businesses
2.00pm
(30min)
Marching Into the Cloud: Get Your Armours Ready!
·         Rethinking information security radically – how do we evolve our traditional practices and programs with new technology
·         Understanding threat monitoring  and intelligence of your cloud to anticipate cyberattacks and stay ahead of breaches
·         Stepping up detection of malicious attacks and their types on a real time basis to reduce data compromise or loss of data assets
2.30pm
(45min)
Panel Discussion
Cyber Sovereignty: Should Countries Impose Localized Cyber Laws and Regulations?
·         Considering potentially serious implications of the changing digital ecosystems and operate web presences that are not in line with the regulations the host country
·         Staying in line with national security and information control for the economic interest in today’s digitally connected world
·         Devising adequate cyber strategies that addresses cyber sovereignty, the changing regulatory framework, and the cross-border flow of data
·         How hard is the push for global standards and rules for cyberspace? Would we be able to reverse digital sovereignty?
3.15pm Coffee Break and Refreshments
3.45pm
(30min)
Reactive Protection vs. Vigilant Defense: War on Data Security
·         Securing your critical information to handle sensitive data
·         Achieving visibility and control of data across unmanaged devices and the cloud
·         Building a security program to deliver real business and security outcomes
·         Designing your data protection strategy to handle malware complexity
4.15pm
(30min)
The SDN and NFV Complementary Approach: Transforming the Operator’s Business with Architecture Efficiency
·         Understanding how network virtualisation can improve overall efficiency and costs
·         What are SDN & NFV technologies doing to bring down network investment needs in the long term?
·         What have we learnt so far? Can virtualized solutions offer the same levels of operational performance?
·         What is the impact on Organization, Processes and Tools with the deployment of SDN and NFV?
4.45pm Chairman’s Closing Remarks
End of Conference Day 2

FOR SPEAKING AND SPONSORSHIP ENQUIRIES Contact:

  • Ms. Mavis Yong at mavis.yong@ubm.com
  • Ms. Maureen Regina at maureen@pamerindo.com